HTML

Majd ha fagy!

Mindent megmondunk az időjárásról és ami azzal kapcsolatos... Legyen szó éghajlat-változásról, zivatarokról vagy éppen meteorológusok tájszólásáról. Jó szórakozást!

Friss topikok

Linkblog

Október végén...

2008.10.29. 16:48 Meteorológus Mihály

Október lassan véget ér és ezzel együtt időjárásunk is hamarosan új arcot ölt. Az elmúlt hónap nagy részében tipikus "vénasszonyok nyará"-t élhettünk meg, sokat sütött a nap, eső alig fordult elő. A hajnali ködök feloszlása után igazi szabadba csábító időben volt részünk. Az eseménytelen ám kellemes időjárásnak azonban már megszámláltattak napjai, hiszen jövő héten fokozatos lehűlés következik, a 20 fokos enyheség után egyre inkább a 10 fok körüli és az alatti hőmérsékletekkel kell megbarátkoznunk. Elkél reggelente a télikabát és a sapka is. Havazástól egyelőre nem kell tartanunk, legfeljebb magasabb hegyeinkben lehet a jövő hét végén átmeneti hóesés. Addig élvezzük ki azt a néhány napot ami az enyhe időből hátra van, persze elkeseredni utána sem kell!

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes időjárás szabadidő kirándulás kellemes október

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása